GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Nå får du Masalamagic i Coop Mega hyllene

Med økende etterspørsel og interesse for autentisk, indisk mat er det en stor glede å dele nyheten om at Masalamagic blir tilgjengelig i 60 største Coop Mega og er dermed tilgjengelig i 1350 butikker.

Nirus Butter Chicken saus; nylansering først ute i Coop Mega

Niru ønsker å øke matrepertoar til alle som ønsker å spise autentisk indisk mat, men ikke har tid eller aktuelle krydder for å få den originale smaken på sitt eget kjøkken. Som resten av serien, er denne fri for melk, hvete og egg. Serien er produsert i India på Nirus egne resepter.

Nirus Butter chicken saus gir deg den kjente fest retten fra det kongelige Moghul-kjøkkenet. Sausen brukes mye i det nord-indiske kjøkken, Punjab, og er laget med blant annet autentiske krydder og kokosmelk. Den er like god til grønnsaker som kjøtt.

thumbnail_7071992002528_A1N1 60 Coop Mega butikker får en eksklusiv mulighet til å starte denne nyheten som foreløpig ikke finnes i andre dagligvare butikker.

- ”Det er så enkelt at hvem som helst kan servere Butter chicken med sine foretrukne råvarer på sitt eget kjøkken”, forsikrer hun.

Butter chicken sausen er laget på kvalitetsrike krydder og kokosmelk uten at den blir søt, på den måten er den melkefri og fortsatt smakfull. Tilskuddet er nr 17 i mat serien og Niru har brukt lang tid på å utvikle produktet. Det har hittil vært det vanskeligste å få til som hjemmelaget. Først nå er hun fornøyd og flere gode nyheter ventes til høsten.

Spesialiteter tilgjengelige for Coop Mega kunder

Curry-Paste-1Nirus curry paste er en hot variant for deg som liker en sterk indisk smak, men fortvil ikke dersom du vil ha det mildt, ved å ta mindre mengde fra glasset og tilsette fløte eller rømme. Dermed holder et glass til minst to middager. ”Vi synes det er viktig at det finnes forskjellige styrker slik at retten ikke blir for mild og får ”liksom indisk” smak”, mener gründeren.

Masalamagic opplyser at Nirus Mango chutney har blitt vår bestselger; et produkt som blir brukt til alt fra ostefatet, pepperkaker, tapas, grillmat, sandwich, laks og pizza.

Raita-Mix-1

Nirus raita miks er laget med krydrede kuler av linsemel. De blandes med kefir og brukes som tilbehør til krydret mat. Gjennom 15 års erfaring som kursleder for norske ganer, forteller hun at den passer perfekt som dip eller saus til grillmat, kjøtt, fisk og tapas.

I tillegg til egen nettbutikk og utsalg fra kurssenteret i Oslo, finnes Masalamagic sine produkter i over 1350 dagligvare butikker i Norge. Vi gleder oss til å nå Norge rundt!

Et Gründereventyr

Siden 2011 har mat serien vært i hyllene til Jacobs, Meny, Kiwi, Spar og på nett hos Kolonial.no. Mange forbrukere har også fått Nirus produkter via matkassene til Adams Matkasse og Godt Levert. Nå kan enda flere forbrukere få smake Nirus produkter, da deler av serien kommer til Coop Mega kjeden i mai. Stadig flere nordmenn spiser Nirus produkter som bla har medført at den lille Indiske dagligvareleverandøren har vært på Gaselle listen.

- Vi er veldig glade for at produktene våre blir tilgjengelige i stadig flere nye butikker. Vår visjon er å gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco, sier gründer Niru Kumra og gleder seg til å nå nye ganer som ønsker variert kosthold.

Kumra startet Masalamagic på et skolekjøkken som nå er blitt en veletablert familiebedrift. I tillegg til å lære matglade ganer mer om det indiske kjøkken via kokkekurs, blogg og kokebøker, produserer hun en vegansk matserie som finnes i NorgesGruppen.

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt