GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Magiske daddel kuler

Nå nærmer det seg jul og da dukker dadlene opp i butikkene, det spises ekstra mye dadler på vinterstid her hjemme, men i mange asiatiske land spises dadler året rundt. Jeg er glad i dadler men det blir litt kjedelig å spise de naturell i lengden. Da lager jeg gjerne daddel latte som er mettende og næringsrik. Magiske daddelkuler Her har jeg laget kuler som jeg ble servert hos en iransk venninne. De var ikke laget helt slik, men med eggehvite. Jeg har brukt cashew nøtter, men mandler eller andre nøtter kan også brukes. Som binding har jeg brukt min gode mangopuré, samtidig gir den en anelse av mangosmak (egen reklame). Det er ikke alle som liker dadler, men med denne oppskriften har jeg lurt dadler i både store og små. Her kan man også blande i små sjokoladebiter, men jeg skulle lage de melkefrie.

img_0772 DADDEL LATTE

Er du ute etter et sunt alternativ til kaker eller go'bit uten egg, hvetemel og melk, så prøv disse :) Denne oppskriften gir ca 24 stk.

DADDEL KULER

200 g dadler

200 g cashewnøtter

3 ts malt kardemomme

5 ss mangopuré

Fremgangsmåte:

Mal dadler og cashewnøtter i en kjøkkenmaskin til du får en grov masse. Fjern skallet fra kardemommene og knus kjernene. Bland mangopuré og kardemomme sammen med massen og form til små kuler. Daddel kuler

Serveringstips:

Brukes som vegansk alternativ og nytes når som helst.
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt