GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Lanseringen av Masalamagic - Magien i det indiske kjøkken

Denne uken har vært overveldende og fantastisk gøy, først med en artikkel i D2, så lanseringen av den kokeboken min og ikke minst to nye tilskudd i min matserie Nirus Masalamagic (dette deler jeg mer om snart). Tusen takk til Cappelen Damm for et særdeles hyggelig samarbeid og lanseringsfest i våre sjarmerende kurslokaler i Helgesensgt. Her er et bildedryss og et sammendrag av kvelden. IMG_2945 IMG_3082 IMG_3109 Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter...... slik nynnet jeg nærmest hele dagen. Det var en av de koseligste dagene for meg i Masalamagic. Jeg vet at det kan nesten høres litt barnslig ut, men jeg gikk med litt kribling i magen. Det var litt uvirkelig at nærmest 150 personer meldte seg på dette eventet, så kom spenningen i forbindelse med værmeldingen om det kom til å regne eller ikke. Flere i team-Masalamagic var i sving fra dagen før, det skulle lages goodie-bag, pyntes og ikke minst all maten som skulle lages. Maten er aldri noe stress for meg, men det skiftende været var utfordringen. Vi løste det med to partytelt utenfor kurs senteret og terrasse varmere, ute-peis, masse lys og friske blomster. Man vet jo aldri med slike åpne arrangementer om alle dukker opp, selvom man trykker ”skal”. Alle som møtte opp fikk goodie-bag med en pocket roman ”De hemmelige barna”, 2 produkter fra min serie i Adams matkasse og et lite oppskriftshefte. IMG_2904 IMG_2987 IMG_2901 Jeg åpnet med å ønske velkommen og presenterte team-Masalamagic, slik at folk også kunne møte de andre i familiebedriften. Josefin Linder, vår flinke fotograf fikk applaus for de flotte bildene, det samme for redaktør Ragnhild Lie og Aditi for den stilige stylingen av rettene. Å pynte indisk mat er nemlig ikke så enkelt. Til servering hadde jeg laget følgende retter fra kokeboken: mango limonade, ondwo (krydderkake med kikertmel), polaw basmati risgryte, butter chicken, agurkraita, plommechutney, firni og masala chai. IMG_2909 Vibeke fra Cappelen intervjuet meg med spørsmål fra barndommen, fra kokeboken og generelt om utviklingen av Masalamagic. Min yngste datter og hennes to venniner laget knallbra stemning med Bollywood dans og herlige rytmer i fargerike drakter. Så var det boksignering og tid til koselig prat med både kjente og ukjente brukere. IMG_3017 IMG_3005 IMG_3025 IMG_3034 Alt i alt ble det en herlig kveld og jeg fikk mange gode tilbakemeldinger fra gjestene om hvor hyggelig det hadde vært. Jeg gleder meg fælt til å høre hva dere synes om oppskriftene og innholdet i Masalamagic og er superfornøyd med hvordan boka er blitt og feiringen av dagen. Om du ikke har fått tak i boken kan den kjøpes hos alle nettbokhandlere eller i bokhandel nær deg :) Tusen, tusen takk til alle som møtte opp personlig, ikke minst for alle meldinger, blomster, mail og telefoner med gratulasjoner. Denne dagen blir godt lagret i hjernens minnekort <3 IMG_2916 IMG_2897 IMG_2932 IMG_2925 IMG_2993IMG_3047IMG_2941IMG_2898 IMG_3073 IMG_3118 IMG_3078 IMG_3130 IMG_3093 IMG_3095 IMG_2917 IMG_2938 IMG_3122
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt