GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Kokos og chili salat

Salat fra Indiatur - kokos & chili

Er det ikke vanlig at vi tyr til det gamle vante først, det er vel derfor man har tradisjoner? De fleste gleder seg jo til de rettene man har fått som liten, og opp gjennom årene. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke velger en ny rett når jeg skal ha gjester, det vil si en rett jeg ikke har laget til oss først. Så mye som jeg kjenner til smaker og kryddersammensetninger, så tror jeg at jeg hadde klart å velge passende retter uten å ha smakt de først, men det er ikke å anbefale av likevel. Indisk salat Når det er sagt, kan du trygt servere denne salaten selv om du ikke har smakt den på forhånd. Du tenker kanskje, jammen har hun ikke chili i den også gitt! Bare dropp den om du ønsker, men med mais og kokos gir chiliflakes salaten et lite sting som jeg finner spennende. Den er knallgod, enkel og jeg kan ikke komme på noe man ikke skulle like med den? Jeg smakte den i forbindelse med utvelgelse av meny til vår sønns kommende bryllup i India. Den hadde faktisk passet meget godt med bare papadam og chutney som en liten forrett. Prøv da vel :)

SALAT MED KOKOS OG CHILI

100 g agurk

100 g vårløk

80 g maiskorn

2 ss olje

1 ts sennepsfrø

½ ts pepper

chiliflakes etter ønske

3 ss kokosmasse

4 ss frisk koriander

Enkel og sunn salat

Slik gjør du :

  • Skjær agurk i små terninger og vårløk i tynne ringer.
  • Bland grønnsakene i en bolle.
  • Varm olje og trekk stekepannen til side. Ha i sennepsfrø.
  • Når de popper fortsett med pepper, chiliflakes og kokosmasse.
  • Bland krydderblandingen og salaten, tilsett frisk koriander og vend alt sammen.
Denne kan nytes til alle slags retter, dressing er ikke nødvendig.

God fornøyelse!

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt