GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

JULEKALENDER 2017 - Luke 14

Dagens luke er i samarbeid med marked.no

LUKE NUMMER 14

Jeg har brukt ett år på å utvikle en perfekt nan og brukt min erfaring gjennom 14 år med kurs og catering til et brød som gir restaurantopplevelse på eget kjøkken. Målet vårt er å ha best mulig kvalitet og autentisk smak på alle produkter i serien. Siden det er et festbrød, kompletterer det et autentisk indisk måltid. Nan original kom først i februar, deretter kom nan med hvitløk i september. Hvitløken hevet i deigen for å få en jevn og god smak. Jeg har testet mengden mange, mange ganger for å finne den rette sammensetningen. Mine håndlagde nan stekes i en tandoor. Brødene er laget helt uten melk og egg, men inneholder hvete.

I dagens luke er det ingen oppgave, men kun et super godt tilbud fra marked.no om du ikke har prøvd mine nan, eller bare må ha de :) Med koden : M40Masala17 får du i dag 40% rabatt på Nirus nan og Nirus nan med hvitløk. Koden er kun gyldig i dag, 14.12, og gjelder en gang per kunde.

Nirus masalamagic nan Brødet har sin opprinnelse fra Persia og betyr "brød". Nan er den mest kjente brødtypen av mange i det indiske kjøkken. Den vanligste formen er laget med løkfrø, for å gi mer smak. Når det serveres med klaret smør (ghee) løftes smaksopplevelsen ytterligere. Tandoor er en leirovn som opprinnelig fantes i nordlige deler av India (nå Pakistan) og tidligere Persia. Ovnen er tønneformet og normalt i ståhøyde. Den fyres opp med kull og er støpt med leire rett på bakken. På det varmeste kan det bli opptil 450 grader! Normalt blir kjøtt og grønnsaker marinert og stekt på spyd, naan og roti (hverdagsbrød) lages på innsiden av den glovarme veggen.

Dagens inspirasjon : Reinsdyr på indisk vis

Reinsdyrstek er sjelden å finne på menykart i India. Det er vel rettere sagt at jeg har aldri sett det noen sted, men India er så stort at leter du nok, finner du det du tror er umulig. I urindiske skrifter finnes det historier om reinsdyrjakt og skinnet er blitt brukt som underlag ved meditasjon i fjellområdene. Vel, jeg tenkte da å gjøre om en oppskrift fra lam til reinsdyr. Indisk reinsdyr
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt