GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Hvordan så kongen i krydderhyllen

Friske blader som snittes fint til garnityr og pynt. Det må sies å være kongen blant indiske krydder. Uunnværlig i det indiske kjøkken. Koriander finnes som potteplanter i norske dagligvareforretninger. Buntene i butikker med utenlandske varer er større. Koriander kan oppbevares i plastpose i kjøleskapet i sju–ti dager. Pass på å fjerne våte, stygge blader og eventuell strikk. Fjern de tykke stilkene, de fine, tynne kan brukes. Bruk sil og skyll godt i kaldt vann. La dem tørke på et rent håndkle eller i en sil. Koriander brukes finsnittet.
IMG_2597
IMG_2723
Finsnittet koriander kan fryses på glass eller i plastboks. Den taper seg litt i smak og farge. Når du skal bruke den, ta kun det du trenger og tilsett direkte i retten. Tiner du den først, blir den vannete og faller sammen.

Slik sår du koriander:

Om sommeren kan du så koriander ute i potter eller på en solrik plass når temperaturen er over 15 ̊C eller i potte i vinduskarm, men fra solen begynner å varme. Legg frøene i vann et døgn i forveien, dette fremskynder rotdannelsesprosessen. Så i rekker med 10 cm avstand, vann godt. Luk for ugress, kan klippes når planten er 10-15 cm høy.

Korianderfrø Coriander seed
Nå som solen skinner er det ingen unnskyldning for å vente! Lykke til :)
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt