GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

HURRA! Hjemmelaget Butter chicken, Tikka masala, Korma på 1-2-3!

(Egen reklame)

Endelig kan jeg slippe nyheten om de tre nye produktene!

Det er kjent at man trenger tid og en god del krydder for å lage god indisk mat. Nå er det mulig å lage de mest kjente indiske rettene som Tikka masala, Korma og Butter chicken med autentisk smak uten å måtte ha stort utvalg av indiske krydder på kjøkkenet sitt.

- Jeg har ønsket å gi flere muligheten til å oppleve autentiske indiske smaker på en enkel måte i hverdagen, sier Niru Kumra i Masalamagic.

Etter over halvannet år med intens produktutvikling, er en serie med tre sauser som setter en ny standard for ferdigmat klar til prøvesmaking for matglade nordmenn.

Så folkens, gled dere! Sausene er klare til bruk, alt du trenger å gjøre er å tilsette f.eks. kylling, lam eller grønnsaker. Ett glass er sammen med tilbehør nok til en middag for fire.

De nye sausene følger min visjon om å lage ren og smakfull mat uten tilsetninger. Hverken egg, hvete eller melk er brukt for å få frem den ekte indiske smaken. Og som alle produkter fra Masalamagic, er alle sausene 100% veganske.

Jeg er opptatt av at maten skal smake hjemmelaget og ekte indisk, ikke noe "liksom indisk" her i gården. Sammen med vårt eksisterende utvalg av tilbehør som håndlagde nan, mango chutney og basmatiris, kan et autentisk måltid lages like raskt som å varme en frossen pizza.

Her finner du disse

Sausene er å finne i over 1000 butikker i Norgesgruppen (Meny, Kiwi) og i COOP Mega fra 15. september.

Ellers er du velkommen innom for å handle hos oss i Helgesensgate 73B, 0563 Oslo (åpent hver dag kl. 14.30 – 21.00). Snart er de tilgjengelige i nettbutikken også.

Fakta om nyhetene

Nirus Butter chicken saus gir deg den kjente festretten fra det kongelige Moghul-kjøkkenet. Sausen brukes i det nord-indiske kjøkken, Punjab, og er laget med blant annet autentiske krydder og kokosmelk.

Nirus kongelig korma saus er inspirert av reiser til Sør-India. Sausen inneholder kvernede mandler, kokosmelk og kvalitetsrike krydder som gir en eksotisk smak.

Nirus tikka masala saus er en gourmet saus fra det nord-indiske kjøkken i Punjab. Cashewnøtter, kokosmelk og aromatiske krydder gir deg den ekte smaken på favorittretten.

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt