GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Hurra for 17.mai!

For meg er 17-mai en dag med tett program, med tre barn har det naturlig nok vært arrangement på skole og foreninger med kakebakst, loddsalg, planlegging av klær men ikke minst å sørge for at det er ryddig og pent i hagen, nyvaskede vinduer, stryke flagg etc. Jada, jeg har for lengst innrømmet det, jeg er gammeldags og synes det er koselig og riktig! Den yngre generasjonen gjør visst ikke slikt lenger? Heldigvis har jeg sluppet å stryke bunader da he, he; spøk til side. Bunadene er nydelige, men siden jeg ikke er født i Norge, har det ikke vært snakk om at jeg kan gå i bunad. Mine barn derimot, som er født og oppvokst i Norge, synes det er helt naturlig at de får seg bunad. Men hvilken kan de velge da? Det blir enten festdrakt eller Østfold-bunaden siden jeg vokste opp i Fredrikstad. 17-mai forbinder jeg med festkledde mennesker, musikk, glede, god mat og masse is hele dagen. Feiring av nasjonaldagen fra India, husker jeg faktisk ikke selv om jeg gikk på skole der til og med 3 klasse. 17-mai, kjent som bursdagen til Norge var en dag vi gledet oss til og forberedte med stor engasjement.

imageHer er min yngste datter i sine fine festdrakt!


I det siste har det vært en del artikler i Aftenposten #jegernorsk , der kjente personer med utenlandsk opprinnelse er lei spørsmålet: ”hvor er det du egentlig kommer fra”. For meg er det helt naturlig å svare på dette spørsmålet, jeg er stolt av India og mine indiske aner. Dessuten er dette et helt naturlig spørsmål som stilles om du er sammen med indere, nordmenn eller andre nasjonaliteter.

Ønsker dere en flott dag og fantastisk feiring :) Gratulerer med dagen mor Norge!

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt