GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Gresk yoghurt med mango

Frokost er det viktigste måltidet og ofte blir det kjedelig. Jeg spiser ofte (gresk) yoghurt med müsli eller granola og mango. Sunt, enkelt og godt! https://www.youtube.com/watch?v=emQ-m-4mgiU

Mango er en fantastisk frukt som kan brukes til mange deilige dessert, drinker eller direkte på vaniljeis, frukt og bær. Den beste og søteste mangoen i India er Kesar, noe jeg savnet mest som barn under oppveksten! Nå kan jeg kose meg med den søte fruktpureén året rundt og være sikker på at den er like god hver gang :) Dette er altså egen reklame, for mangopuré i matserien min Nirus Masalamagic (om det skulle være uklart).

Her er min deilige frokost med laktosefri yoghurt, musli, mandler og 2 ss mango puré. Enkelt, raskt, mettende og kjempegodt!IMG_4014

Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt