GRATIS frakt på bestillinger over 700.- ☀️

Bildedryss fra bursdag - 50 år!

I helgen hadde jeg som nevnt bursdag, og fylte hele 50 år! Jeg var så heldig og ble overrasket med feiring i hagen med familie og gode venner, arrangert av mine flotte jenter! Deilig hjemmelaget tapas, ballonger, nydelige blomster og flott vær. Hva mer kan en ønske seg? Jeg er heldig! Jentene overrasket til og med noe fra bloggen - nemlig den smakfulle salaten med rødbeter og valnøtter og focaccia. Eplet faller jammen ikke langt fra treet. Hjemmelaget tapas og kaker til over 45 stykker - og det i skjul! Jeg er helt imponert! Ikke minst, den flotte hagen vår som min bedre halvdel gjorde klar til feiringen. Hagen var pyntet med telt, ballonger og ikke minst fint vær! Jeg vil også veldig gjerne takke alle som har gratulert meg med dagen. Til dagen ønsket jeg meg ingenting, siden vi er så heldige som har alt og alle har det fint rundt oss. Føler meg igjen så heldig som har så flott familie og venner! I år ønsket jeg å støtte et prosjekt jeg har støttet en liten stund nå og har fortalt dere litt om før. Fokuset er på god helse, for de som virkelig trenger det. Selvsagt finnes det mange ting en kan støtte i dag, men Narayan seva er min hjertesak i år. Har du lyst til å være en av de som støtter er du hjertelig velkommen! Målet mitt er 50 000 kr, og jeg har ikke nådd det hittil - men jeg gir ikke opp! Hvis du ønsker å bidra kan du gjøre det via Vipps 900 97 291 eller 0540-8127663 og skrive SEVA. Hvert lille bidrag hjelper, og om du har spørsmål må du gjerne ta kontakt.
Briljer på kjøkkenet
Rask frakt
Best i test (TV2 Hjelper deg)
Enkelt og godt